Az ortopédiai kutyafekhely

A Petbeds.hu a magas minőségű Strawberry márkájú ortopédiai kutyafekhelyek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Termékeik jellemzője, hogy egyediek, kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek és kutyája imádni fogja!

A Strawberry ortopédiai (memóriahabos) kutyafekhelyek új generációt képviselnek a hazai piacon. Minden szempontból kiváló alternatívát jelentenek a jelenleg kapható fekhelyekkel szemben.

A gyártók, mint maguk is aktív kutyatartók, meglepődve tapasztalták, hogy a kedvenceik számára nem épp azok a fekhelyek a megfelelőek, melyeket Ők annak gondoltak. Kutyáik nem szívesen feküdtek rá, nem érezték benne/rajta otthonosan magukat. Rájöttek, hogy a különböző módon látványossá tett fekhelyek csak számukra tűnnek kényelmesnek. A gyakran levegővel, szivacsdarabokkal vagy más módon “puhává tett” ágyakra nem vagy kevésbé szívesen fekszenek a kutyák. Ennek egyszerű oka, hogy rálépve a kedvenc bizonytalanul érzi magát, a levegővel telt fekvőrész labilis alattuk, csak optikailag kínálja a kényelem érzetét.  Kutyáik sokkal szívesebben feküdtek a földön, mint a drága pénzen vett fekhelyükön. Ha Ön azt szeretné, hogy kedvence alvóhelyére fordított összeg ne kidobott pénz legyen, akkor válassza a Strawberry ortopédiai kutyafekhelyet!

Fontos tény, hogy a jelenleg itthon kapható kutyaágyak nem igazán védik kedvenceink egészségét. A Strawberry ortopédiai kutyafekhelyek további nagy előnye – a kényelmen túl -, hogy az egészségvédelem téren is kimagaslót nyújt! Hazánkban számtalan kutya szenved valamilyen mozgásszervi betegségben, a legelterjedtebb a csípőízületi diszplázia. A megfelelő alátámasztás nem csak az ilyen betegségben szenvedő kedvencek számára nagy segítség, hanem az idős kutyák számára is. A tesztelési szakaszban alkalmuk nyílt kipróbálni a fekhelyeket szalagszakadással műtött, diszplázia műtét után lábadozó, és idős, beteg kutyánál is. Minden esetben remek tapasztalatokat szereztek! A kutyák valamennyien sokkal szívesebben feküdtek a Strawberry memóriahabos fekhelyen, mint bármi máson, és a pihentető alvásnak az eredménye is megmutatkozott. Amellett, hogy a matrac anyagának köszönhetően olyan minőségi változást nyújt az alvás és pihenés témakörében, ami korábban elképzelhetetlen lett volna, gyorsabban gyógyulhatnak a műtött területek, csökken a felfekvés, antiallergén és atkamentes, stb.

Mivel a különböző testrészek tartást kapnak minden egyes ponton a matrac részéről, az izmok képesek teljes mértékben elernyedni és regenerálódni. A vérkeringés akadálytalan, valamint az ízületek sem feszülnek. Ezt az állapotot hívjuk teljes mértékű regenerálódásnak. A kipihentség mértéke kedvencünk számára is roppant fontos, hiszen ezen múlik teljesítőképessége, valamint a közérzetre is elképesztően nagy befolyással bír. Nem utolsó sorban, az egészségre is nagyon jó hatással van, hiszen a regenerálódás mértéke meghatározza az immunrendszer működésének tökéletességét.

A pihenés közben tehermentesített szervezet képes az immunrendszert megerősíteni, hiszen nem vonja el a figyelmet a testet ért egyéb behatásokról, így a szervek összessége akadálymentesen tud működni.

Válassza ki kínálatunkból az Önnek leginkább tetszőt, és higgye el, kutyája szeretni fogja!