Szürke-lila-kék csíkos ortopédiai kutyafekhely (60×40)

Szeretné kényeztetni kedvencét? Esetleg az egészsége és az esztétikum is fontos az Ön számára? A Strawberry memóriahabos (ortopédiai) kutyafekhely jellemzője: egyedi és kutyája imádni fogja. NEM CSAK beteg vagy idős kutyáknak ideális, de számukra különösen ajánlott!

Kosárhoz ad

Szürke-lila-kék csíkos ortopédiai kutyafekhely (60×40)

00

Szeretné kényeztetni kedvencét? Esetleg az egészsége és az esztétikum is fontos az Ön számára? A Strawberry memóriahabos (ortopédiai) kutyafekhely jellemzője: egyedi és kutyája imádni fogja. NEM CSAK beteg vagy idős kutyáknak ideális, de számukra különösen ajánlott! Jelenleg 3 méretben kaphatóak az ortopédiai kutyafekhelyek. 60×40 cm-es: kisebb testű kutyák...

Szeretné kényeztetni kedvencét? Esetleg az egészsége és az esztétikum is fontos az Ön számára? A Strawberry memóriahabos (ortopédiai) kutyafekhely jellemzője: egyedi és kutyája imádni fogja. NEM CSAK beteg vagy idős kutyáknak ideális, de számukra különösen ajánlott!

Jelenleg 3 méretben kaphatóak az ortopédiai kutyafekhelyek.

60×40 cm-es: kisebb testű kutyák számára megfelelő méret. (pl. Yorkie, Tacskó, stb…)

80×60 cm-es: már közepes és nagytestű kutyáknak is ideális. (pl. Beagle, Golden és Labrador retriever, Amerikai Staffordshire, stb…)

100×80 cm-es: nagy termetű kutyáknak készülő méret. (Berni pásztorkutya, Német juhászkutya, Dobermann, Malamut, stb…)

[eshop_details]

Fontos tény, hogy a jelenleg itthon kapható kutyaágyak nem igazán védik kedvenceink egészségét. A Strawberry ortopédiai kutyafekhelyek nagy előnye, hogy ezen a téren is kimagaslót nyújtanak! A NASA által kifejlesztett memóriahabnak köszönhetően a megfelelő alátámasztás nem csak a különböző mozgásszervi betegségben szenvedő kedvencek számára nagy segítség, hanem az idős, már kevesebbet mozgó, sokat pihenő kutyák számára is, megelőzve a felfekvés okozta problémákat. Amellett, hogy a matrac anyagának köszönhetően olyan minőségi változást nyújt az alvás és pihenés témakörében, ami korábban elképzelhetetlen lett volna, gyorsabban gyógyulhatnak a műtött területek, csökken a felfekvés, antiallergén és atkamentes.

Mivel a különböző testrészek tartást kapnak minden egyes ponton a matrac részéről, az izmok képesek teljes mértékben elernyedni és regenerálódni. A vérkeringés akadálytalan, valamint az ízületek sem feszülnek. Ezt az állapotot hívjuk teljes mértékű regenerálódásnak. A kipihentség mértéke kedvencünk számára is roppant fontos, hiszen ezen múlik teljesítőképessége, valamint a közérzetre is elképesztően nagy befolyással bír és az egészségre is nagyon jó hatással van.
A pihenés közben tehermentesített szervezet képes az immunrendszert megerősíteni, hiszen nem vonja el a figyelmet a testet ért egyéb behatásokról, így a szervek összessége akadálymentesen tud működni.

A huzatok változatos színűek, rendkívül erős, tartós anyaguk hosszú évekre kellő védelmet biztosíthatnak a memóriahabos fekhelynek. Nehezen koszolódik és vízlepergető, így szinte minden környezetben megállja a helyét. (fontos: a memóriahab belsőt 10°C alatti hőmérsékleten nem javasoljuk használni, mert hideg hatására megkeményedhet, elveszíti rugalmasságát. Ettől a hab nem megy tönkre, mivel akár a testhő hatására is visszanyerheti rugalmasságát, azonban elsősorban beltéri használatra javasoljuk.)

Egyedi gyártása miatt nem találkozhat vele más áruházakban!

Mind a huzatot, mind a fekhelyet a gyártó egy évig tesztelte különböző kutyákkal, és az eredmény minden várakozást felülmúló volt. Minden kutya imádta, már az első perctől kezdve. Próbálja ki saját kedvencével is!

Használati utasítás:
– elsősorban beltéri (illetve 5°C felett akár kültéren is) használatra ajánljuk (a memóriahab hidegben elveszíti rugalmasságát, bár a kutya testhőjének hatására visszanyeri speciális tulajdonságát)
– a huzat akár mosógépben is mosható, max. 40°C-on
– a memóriahab kézzel mosható, max. 30°C-on