PETBEDS.HU, újdonság a magyar piacon

PETBEDS.HU, újdonság a magyar piacon

Hosszas készülődés után végre elindulhat oldalunk! 🙂
A PETBEDS.HU és az oldalon szereplő termékek olyan kutyatartók igényeit próbálja kielégíteni, akik számára fontos kedvencük egészsége, kényelme, és értékelik a minőségi, egyedi termékeket.

Az oldalon található termékek körét folyamatosan bővítjük, és igyekszünk mindenki számára megfelelő alternatívákat nyújtani kutyafekhely témakörben.

A csak nálunk kapható Strawberry ortopédiai (memóriahabos) kutyafekhelyek olyan kényelmet biztosíthatnak kedvencük számára, amilyet a legtöbb Magyarországon kapható fekhely nem tud biztosítani.

Ezek a fekhelyek amellett, hogy rendkívül esztétikusak, speciális tulajdonságuknak köszönhetően egészségügyi szempontból is elsőrangúak!

A NASA által kifejlesztett memóriahabnak köszönhetően a megfelelő alátámasztás nem csak a különböző mozgásszervi betegségben szenvedő kedvencek számára nagy segítség, hanem az idős, már kevesebbet mozgó, sokat pihenő kutyák számára is, megelőzve a felfekvés okozta problémákat. Amellett, hogy a matrac anyagának köszönhetően olyan minőségi változást nyújt az alvás és pihenés témakörében, ami korábban elképzelhetetlen lett volna, gyorsabban gyógyulhatnak a műtött területek, csökken a felfekvés, valamint antiallergén és atkamentes.

Mivel a különböző testrészek tartást kapnak minden egyes ponton a matrac részéről, az izmok képesek teljes mértékben elernyedni és regenerálódni. A vérkeringés akadálytalan, valamint az ízületek sem feszülnek. Ezt az állapotot hívjuk teljes mértékű regenerálódásnak. A kipihentség mértéke kedvencünk számára is roppant fontos, hiszen ezen múlik teljesítőképessége, valamint a közérzetre is elképesztően nagy befolyással bír és az egészségre is nagyon jó hatással van.
A pihenés közben tehermentesített szervezet képes az immunrendszert megerősíteni, hiszen nem vonja el a figyelmet a testet ért egyéb behatásokról, így a szervek összessége akadálymentesen tud működni.

A huzatok változatos színűek, rendkívül erős, tartós anyaguk hosszú évekre kellő védelmet biztosíthatnak a memóriahabos fekhelynek.

Egyedi gyártása miatt nem találkozhat vele más áruházakban!

Mind a huzatot, mind a fekhelyet a gyártó egy évig tesztelte különböző kutyákkal, és az eredmény minden várakozást felülmúló volt. Minden kutya imádta, már az első perctől kezdve. Próbálja ki saját kedvencével is!